Kraus realiseert prachtige badkamers in Zutphen en omgeving

Baderie Kraus brengt een wereld aan design, comfort en functionaliteit voor u samen in de showroom aan de Pollaan 46 in Zutphen. Hier doet u inspiratie op voor uw droombadkamer. Ontdek de tegeltrends en onze grote ideeën voor uw nieuwe badkamer.

Bezoek onze showroom

Met Kraus in 5 stappen naar uw ideale badkamer

1

Inspireren

Bekijk de badkamers in onze showroom. Ontdek welke sfeer bij u past en welke functionaliteiten u belangrijk vindt. Onze adviseur laat u graag alle mogelijkheden zien en neemt u mee langs de nieuwste collecties van topmerken. Maak vooraf een afspraak. Dan hebben we zeker ruim de tijd voor u.

2

 Kiezen

Onze adviseurs kennen de laatste designtrends en weten wat nodig is voor echt badkamercomfort. Ze zijn ook volledig op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van water- en energiebesparing, en subsidies. Zij helpen u bij de keuze van bijvoorbeeld tegels en sanitair.

3

 Ontwerpen

In de showroom maakt uw persoonlijk adviseur een eerste ontwerp. Zo krijgt u een beeld van uw nieuwe badkamer en welke indeling het meest praktisch is. Daarna volgt een vrijblijvende inventarisatie bij u thuis. En we controleren onder meer of uw warmwatervoorziening aansluit op uw badkamerwensen en of de ventilatie in orde is. Daarna kunnen we nauwkeurig de kosten berekenen. Elke badkamer van Baderie wordt op maat gemaakt op basis van een 3D-ontwerp.

4

Realiseren

Regelt u de installatie zelf? Wilt u onze hulp daarbij? Of laat u de uitvoering over aan Installatietechniek Kraus? Onze monteurs houden uw huis netjes, nemen verpakkingsmateriaal mee en leveren uw badkamer bouwschoon op. Desgewenst wordt de badkamer zelfs gebruiksschoon gemaakt, klaar voor de eerste douchebeurt. 

5

Genieten

U kunt uw badkamer inrichten met accessoires. U krijgt van ons tips om uw badkamer te onderhouden. Elke dag ervaart u het genot van een doordacht ontwerp, perfect op elkaar afgestemde functies, vakkundige installatie en het allermooiste design.

Maak een afspraak

 Een nieuwe badkamer met garantiecertificaat

Baderie Kraus hanteert een strakke planning. Uw badkamer is in 15 werkdagen klaar. Van slopen tot afkitten. Wij bieden 5 jaar garantie op uw badkamer, inclusief de installatie. Dit staat duidelijk omschreven in het Baderie Garantie Certificaat dat u na het afronden van de werkzaamheden aan uw badkamer ontvangt. De Stichting Garantiefonds Baderie geeft u nog meer zekerheid. Dit fonds zorgt ervoor dat uw badkamer altijd wordt afgebouwd.