Veelzijdige installateur voor Zutphen en omgeving

Onze monteurs zijn niet alleen gespecialiseerd in regeltechnische installaties in de utiliteitsbouw. Wij houden ons ook bezig met zowel innovatieve elektrotechnische installaties als het ambachtelijke werk van de loodgieter en monumentaal dakwerk. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie blijft.

Neem contact met ons op

Schakel Installatietechniek Kraus in voor al uw:

DUURZAME INSTALLATIES

  • Zonneboilers. Die ontvangt zijn energie van de zon en levert warm water voor de keuken en de badkamer.
  • Zonnepanelen. Het systeem zet zonlicht om in spanning. 
  • Warmtepompen. Deze onttrekt warmte voor uw huis aan de lucht, de bodem of het grondwater. Met een gedeelte van de energieopbrengst wordt de pomp aangestuurd.
  • CV-optimalisatie. Als alle geconstateerde gebreken aan de cv zijn verholpen, wordt de installatie optimaal waterzijdig ingeregeld. Door alle radiatoren stroomt dan voldoende water dat op de juiste temperatuur is.
Een toilet met een hoog hangende stortbak kom je nog wel eens tegen in een oud pand in de Zutphense binnenstad;

Dakwerk

Platte daken voorzien we van bitumen dakbedekking of resitrix-epdm (rubber). Onder de dakbedekking brengen we duurzamere goede isolatie aan voor energiebesparing. Verder maken we roevendaken met zinkbekleding en roefbanen. Installatietechniek Kraus verzorgt ook al uw zink- en loodwerk. Ons dakwerk voldoet aan de strenge regels die gelden voor monumentale gebouwen, zoals de panden in de binnenstad van Zutphen.

Of een badkamer met beige wandtegels trendy is? Vraag het eens bij Baderie Kraus;

Onderhoud en Service  

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie blijft. Vraag ons naar de servicemogelijkheden voor uw toestel en kosten daarvan. Of sluit een servicecontract af. Installatietechniek Kraus is 24 uur per dag bereikbaar om een storing aan uw cv op te lossen.

Installatiewerk

Onze monteurs zijn niet alleen gespecialiseerd in regeltechnische installaties in de utiliteitsbouw. Wij houden ons ook bezig met zowel innovatieve elektrotechnische installaties als het ambachtelijke werk van de loodgieter. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie blijft

Voor al uw Installatiewerk o.a

Dakwerk,

Ambachtelijk loodgieterswerk

Onderhoud CV

Duurzaam advies

En alles voor uw badkamer in onze Baderie showroom.